Power Apps: jouw sleutel tot digitale versnelling

Power Apps

.NET is als een uitgebreide LEGO-set. Met een specifiek blokje voor elk scenario, waardoor je tot in de kleinste details kunt bouwen. Het Microsoft Power Platform daarentegen, lijkt meer op DUPLO: grotere blokken die makkelijk in elkaar passen en snel resultaat leveren.

Dit toonaangevende low-code platform, met componenten als Power Automate, Power BI, Power Apps en Copilot Studio, biedt een vereenvoudigde én krachtige benadering voor applicatieontwikkeling, business intelligence en app-connectiviteit. Als applicatieontwikkelaars richten wij ons vooral op Power Apps, samengebracht in ons dochterbedrijf Roboest aan de Leie.

Dankzij de ongekende efficiëntie, snelheid en kostenbesparing van Power Apps kunnen bedrijven in een razendsnel tempo digitaliseren, automatiseren en groeien. Ook in een hybride scenario - waarbij we de kracht van .NET combineren met de flexibiliteit van Power Apps, of zelfs .NET-code naadloos integreren binnen Power Apps - kent het Power Platform een ongeziene meerwaarde.

Met onze governance-aanpak zorgen we ervoor dat alles soepel en in lijn met bedrijfsnormen verloopt. Dit resulteert steevast in betrouwbare en gemakkelijk schaalbare applicaties. Om dit proces te faciliteren, bieden we een Center of Excellence aan. Dit centrum garandeert optimale governance en de implementatie van de beste praktijken. Hierdoor benut jij het volledige potentieel van het platform en bouwen we samen slimme, veilige en toekomstbestendige applicaties.

De enige vraag die nog rest is: Low-coding of pro-coding?

Samen maken we de beste keuze.Power apps
Het creëren van digitale harmonie met M365 Governance en Orchestry

M365 Governance

In een wereld die constant verandert en evolueert door digitale transformatie, is het essentieel om jouw digitale omgeving effectief te sturen. Dit gaat verder dan alleen regels en richtlijnen; het draait om het naadloos afstemmen van je technologie op je bedrijfsstrategieën.

Daarom heb je voor de perfecte afstemming van jouw digitale werkruimte een dirigent nodig die elke noot begrijpt. Dat is waarom wij voor M365 Governance kiezen voor het Orchestry platform, een plek waar innovatieve AI en intuïtieve, enkel-klik oplossingen samenkomen. Dit zorgt voor een soepele integratie in het veelzijdige Microsoft 365-ecosysteem.

Met M365 Governance en Orchestry brengen we technologie en bedrijfsdoelen samen in perfecte harmonie. Met governance die de toonsoort van je succes bepaalt. Klaar om jouw melodie te ontdekken?

MG 6573
Eenvoudig werken op de fabrieksvloer

Shopfloor-systemen

Er bestaan heel wat standaardpakketten om mens en machine in productie-omgevingen aan te sturen. Alleen helpen die de operator niet met meer efficiëntie of gemak: Er staat vaak te veel informatie op die schermen of moet er voor één handeling verschillende keren doorgeklikt worden.

Wij co-creëren graag samen met de operatoren een oplossing op maat die integreert met de reeds bestaande MES, ERP, SCADA of andere systemen. Zo geniet je van de volgende voordelen:

 • gebruiksgemak voor operatoren wat onboarding van nieuwe mensen heel vlot laat verlopen
 • focus op UI/UX samen met de operator
 • realtime integratie met andere systemen
 • enkel relevante info voor de operator aan de specifieke productielijn
 • geen licentiekost
Noeste stielmannen aan de slag square
Jouw klanten makkelijk op maat laten bestellen

CPQ-calculators

Een klant het leven makkelijker maken om eenvoudig en op de efficiëntste manier de gewenste oplossing op maat te configureren en bestellen, dat willen we allemaal bereiken niet?

Dat is ons doel met een "Configure, Price & Quote systeem" op maat. Er bestaan ook hiervoor standaard pakketten op de markt hiervoor die heel wat "out of the box" aanbieden, maar misschien is jouw situatie net te complex of wil je de klant ervaring helemaal kunnen finetunen op jouw maat? Een standaard CPQ pakket kan heel wat extra configuratie werk met zich meebrengen. Dan je nog beter volledig op maat te werken.

De voordelen van een CPQ systeem op maat:

 • sluit aan bij jouw klant tot in de kleinste details voor een optimale ervaring
 • integratie mogelijkheden met alle mogelijke systemen via Azure Integratie Services
 • security volgens de laatste standaarden
 • ook de meeste complexe scenario's kunnen we automatiseren
 • betere verkoopresultaten door snelle en efficiënte digitale ervaring
 • geen licentiekost
Cpq calculators
Als het echt op maat moet zijn

.NET-applicaties

Je staat voor een digitale uitdaging, je wil een proces digitaliseren of jouw medewerkers of klanten hun leven makkelijker en efficiënter maken? Je gaat op zoek naar een softwarepakket die aan jouw noden voldoet, maar hoe doe je dat zonder settelen voor minder dan optimaal? Vertel ons jouw noden en we bouwen het graag samen met jou op.

Vaak voldoen standaardpakketten zoals een CRM, ERP, MES of ander systeem voor 80% aan de noden van jouw organisatie. Het is die laatste 20% waar je het verschil mee maakt tegenover de concurrentie want daar zit jouw "oneerlijk voordeel". Hier komen wij tussen: We bouwen jouw oplossing voor jou op maat, vanuit een Microsoft-first insteek.

Wat is onze aanpak? We starten met een Discovery Bootcamp vooraleer we duiken in de technologie en programmeren. We betrekken een aantal key gebruikers reeds van in het begin in het proces van "design thinking" tijdens zo'n bootcamp. We hechten namelijk veel belang aan de eindgebruikerservaring van een applicatie. De tevredenheid van de eindgebruikers bepaalt of het een succesvol project is of niet.

Eens het duidelijk is wat we moeten bouwen vliegen we er in met een multidisciplinair Agile Scrum team. Dat is een hele mond vol voor een team dat typisch uit volgende rollen bestaat:

 • Product Owner (klant)
 • Scrum Master
 • UX/UI Designer
 • .NET/Azure Architect
 • Senior Full Stack Developer
 • Junior Full Stack Developer

Afhankelijk van het project kan samenstelling van het team gewijzigd worden. We werken steeds in co-creatie, waarbij de klant minimaal de Product Owner rol opneemt om samen met de Scrum master en het team de prioriteiten te bepalen. Soms is er ook sprake van co-development; Dat betekent dat ook nog developers van de klant mee aansluiten. .

Dot net applicaties
De kracht van de Cloud

Azure-integratie

Met de kracht van de Microsoft Cloud toepassingen in Azure maken we ons en jullie leven eenvoudiger en efficiënter. We hebben expertise opgebouwd in de PaaS services rond Applicaties (App Service, Application Insights, SQL,...) en in de Azure Integration Services (Azure API Management, Logic Apps, Service Bus en Event Grid).

Dit helpt ons om enerzijds moderne Cloud Native applicaties te bouwen die op een veilige en schaalbare manier opgezet worden in Azure en anderzijds zorgt het er ook voor dat we volgens de moderne development principes applicaties kunnen ontwikkelingen en automatisch uitrollen van test naar productie.

De integratie services laten ons toe om het stukje ontwikkeling op maat, de zogenaamde 20% waarmee het verschil gemaakt wordt, te laten "praten" met de 80% standaard pakketten van jouw organisatie. Realtime integratie van systemen zorgt bovendien voor efficiëntie en elimineert de kans op menselijke fouten.

Naast het gebruik van deze Azure expertise voor onze software projecten werken we ook op consultancy basis voor klanten op korte of lange termijn. Hiervoor bieden we onder andere onze veel gevraagde Azure Governance Workshop aan.

We hebben in dit domein van expertise samen met onze partner Arxus een dochterbedrijf opgericht: CloudFuel. Deze dochter focust zich op het uittekenen van roadmaps om jouw applicatie landschap naar de cloud te brengen.

DSC05370
Alles voor de veiligheid

Security Services

In onze applicatie wereld is security al langer een hot topic. Hoe zorgen we er voor dat applicatie van overal en op verschillende toestellen beschikbaar zijn enkel voor de juiste mensen? We passen uiteraard bij het ontwikkelen van software de nodige security best practices toe en het gaat verder. Vanuit het eindgebruikersprincipe, hoe we ook starten aan het bouwen van software, starten we ook onze security insteek. Hoe kunnen we er voor zorgen dat de eindgebruiker op een flexibele en vlotte manier kan werken, waar en wanneer hij wil op een veilige manier, want een moderne werkplek is variabel in tijd en plaats.
Omdat deze security service de nodige aandacht vergt hebben we met onze dochterbedrijf Ways2work een team binnen onze community met deze focus.

DSC 1995

Hoe we van jouw applicatie een success maken

Discover

Identificeer je een nieuwe business-nood? Dan organiseren we graag een Discovery Bootcamp om je idee te ontrafelen, het uit te dagen en op een interactieve manier samen de eerste schermen te schetsen zodat het een tastbaar plan wordt. Wanneer je bestaande applicaties wilt moderniseren, toegankelijker of veiliger maken, kunnen wij je ook helpen met onze applicatie modernisering en cloud-assessments. Alles start met een plan.

1

Build

Wij geloven sterk dat co-creatie met korte feedback loops én betrokkenheid van de eindgebruiker, resulteert in degelijke software. Dat zorgt voor een applicatie die gebouwd is met een duidelijk business-doel en gemakkelijk is in gebruik. Op die manier krijgt de gebruikerservaring de aandacht die het nodig heeft. Wij werken hierbij met multidisciplinaire, vaste projectteams die moderne praktijken beheersen voor software-ontwikkeling.

2

Care

Eens het project in productie is, kunnen wij het beheer van je applicatie overnemen. We zorgen ervoor dat de domein- en technische kennis binnen ons team beschikbaar blijft, zodat we aanpassingen flexibel kunnen implementeren, op het moment dat je ze nodig hebt. Op die manier kan je vlot reageren op de steeds veranderende bedrijfscontext.

3

Klaar om je leven eenvoudiger te maken?

Path Created with Sketch. Contact
Noeste ambachtslieden maken het verschil

Onze voordelen

Waar onze Noeste ambachtslieden het verschil maken

We willen lokale West-Vlaamse expertise samen brengen in Kortrijk. Vanuit een "remote-first, people first en Microsoft-first" mindset zetten we in op projecten in West en Oost-Vlaanderen, of remote de rest van de wereld! We geloven sterk dat we met onze lokale Noeste West-Vlaamse cultuur het verschil kunnen maken.

Onze voordelen:

 • focus op Microsoft-technologie
 • we doen projecten van A tot Z: discover, build en care
 • we geven wat je nodig hebt, niet noodzakelijk wat je wil, door sterk in te zetten op eindgebruikerservaring

 • we klappn dezelfste toale ;-)

Onze technologische focus

We werken vanuit een Microsoft-first principe. We kijken altijd eerst of er technologie is in de Microsoft-stack die ons kan helpen om een oplossing te bouwen. Maar we zijn niet blind voor betere of meer mature alternatieven voor bepaalde oplossingen, zoals frontend Angular development.

Microsoft Azure

.NET

Power Apps

Blazor

Angular

Group Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.