PersoPoint test een modern portaal voor alle HR-processen

Het secretariaat voor personeel- en loonadministratie van de Federale Overheid, PersoPoint, gelooft sterk in het ondersteunen van hun processen via software. Door de jaren heen, leidde dit tot een gevarieerd landschap van afgescheiden applicaties, elk met een eigen ‘look and feel’. Dat maakte het voor de eindgebruiker verwarrend en allesbehalve efficiënt. Dus schreven ze met de steun van Nido Innovation Lab een ‘challenge’ uit om hen te helpen één gebruiksvriendelijke front-end te voorzien voor al deze toepassingen.

De gebundelde krachten van Noest, RoboRana en het Microsoft Power Platform

Maar liefst zes bedrijven brachten hun oplossing naar voor. Uiteindelijk sleepten wij in partnership met RoboRana de opdracht binnen. Het project: het Microsoft Power Platform in combinatie met een innovatieve integratie-motor inzetten om de verschillende applicaties naadloos te laten communiceren.

PersoPoint blikt tevreden terug op de samenwerking. En ook wij zagen heel wat potentieel in onze samenwerking met RoboRana. Dat gevoel was wederzijds. Dus richtten we samen een nieuwe dochter op genaamd Roboest, die de ambacht voor apps van Noest combineert met de expertise in automatisatie van RoboRana.

Wil je meer weten over ons werk bij PersoPoint? Dan kan je de volledige case met alle ins-and-outs hieronder downloaden en het demo filmpje bekijken.

Nido
Path Created with Sketch. Ik download de case
Group Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.