MG 5772 336c4d6a48a52486a5df04542673bfae

De start van een uitdagende carrière als AZURE/ .NET Developer

Vooraleer Brecht zijn plaats vond in het development team van NOEST, legde hij een stevige carrièreweg af. Hij zette zijn zinnen op integratie, Microsoft Technologie en Cloud Managed Services, waarna hij besloot om over te schakelen naar consultancy. Al bleef Brecht op zoek gaan naar een grotere uitdaging op vlak van technologie, skillset en sparring momenten. Zijn passie voor .NET leidde hem uiteindelijk naar Cronos aan de Leie en NOEST, waar hij zich tot op vandaag uitleeft in gevarieerde projecten.

NOEST bevindt zich in een grote poel waarbij er nauwe samenwerkingen zijn met andere Cronos bedrijven rond technologie en implementaties.

Brecht Vancauwenberghe

Fill 1 Created with Sketch.

Innovatie bij Cronos aan de Leie en NOEST

Werknemers binnen NOEST krijgen de kans om te werken op technologisch innovatieve projecten. De digitale transformatie daagt hen dagelijks uit door middel van recente technologieën. De focus binnen het bedrijf ligt voornamelijk op klanten in en rond West-Vlaanderen; een regio met veel potentieel op vlak van cloud computing en een grote vraag naar .NET.

Projecten binnen cloud architectuur

Binnen NOEST is Brecht voornamelijk actief in opdrachten binnen het domein van AZURE, Microsoft Cloud en .NET core. Hij waakt over cloudarchitectuur en volgt de technologische evoluties op. Brecht werkte reeds aan verschillende uitdagende projecten, waaronder de ontwikkeling van een mobile app waarmee bedrijven hun afvalophalingen kunnen beheren. Daarnaast bouwt hij mee aan een tablet applicatie met 3D foto’s en modellen van een orthopedisch bedrijf dat op maat gemaakte zitschalen verzorgt voor mindervaliden. Hierbij wordt de architectuur herschreven om over te schakelen van de desktoptechnologie UWP naar een web-based API model.

Persoonlijke groei staat centraal

Door het bezorgen van input geven werknemers mee vorm aan het bedrijf en bepalen ze de richting van NOEST. Er wordt niet alleen veel geïnvesteerd in opleidingen en coaching, maar er is ook aandacht vooreen goede work-life balance. Er is ruimte voor flexibiliteit en een open, vlakke structuur waarbij teamwork wordt aangemoedigd. Collega’s dagen elkaar uit in het vinden van de beste oplossing voor de klant en het team.

“Na een lange zoektocht bleek NOEST de perfecte match te zijn aangezien er vooral gefocust wordt op projectwerk in teams. Iedereen kiest voor de open cultuur en behoudt de feeling met onze organisatie. ”

Elke maand houdt een coach een persoonlijke check-in waarbij onzekerheden, bekommernissen of carrièreplannen worden besproken. Samen met Brecht bekijkt en ontwikkelt hij zijn carrièrepad. Daarnaast vindt er om de twee weken ook een retrospectief plaats waarbij nieuwe opportuniteiten, evenementen en interne veranderingen worden belicht. Er wordt actief ingezet op bedrijfstransformatie en iedereen krijgt de kans om moeilijkheden of werkpunten aan te kaarten. Per project worden er PO’s aangesteld en aan de hand van unieke feedback sessies wordt er telkens gesleuteld aan soft skills.

“NOEST ademt een open cultuur waarbij inspraak wordt gestimuleerd. Niemand speelt de baas over elkaar waardoor je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in projecten. Ze luisteren steeds naar je ambities en behoeften waardoor je vol vertrouwen aan een project begint."

Brecht Vancauwenberghe

Fill 1 Created with Sketch.

Een technologische uitdaging binnen een hechte community

Het team bestaat uit een grote variatie aan profielen; mensen met verschillende achtergronden krijgen de kans om zich ten volle te ontwikkelen zonder een stempel te krijgen. NOEST zet steeds in op langdurige samenwerkingen en voldoende variatie tijdens projecten. Dankzij het nastreven van een evenwicht op vlak van ervaring kan Brecht voor technische vragen steeds rekenen op ondersteuning van collega’s met meer expertise.

Zin om in de voetsporen van Brecht te treden en ons team te versterken? Neem contact met ons op en vacatures en vertel ons jouw verhaal!

Group Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.