Azure App Governance Workshop

Azure Governance Workshop
Avatar Toon Noest

CTO & Partner - Azure MVP

Toon Vanhoutte

AZURE APPLICATION GOVERNANCE WORKSHOP

Tijdens deze interactieve workshop demonstreren we oplossingen voor het beperken van cloud kosten, het balanceren tussen performantie en security, het voorkomen van "shadow IT", het efficiƫnt beheren van uw applicatie landschap,...

We doen dit in co-creatie met jouw team. Op het einde van de workshop heb je dan ook een plan voor een governance architectuur en een roadmap met volgende stappen volgens prioriteit. Alles steeds op maat van jouw organisatie en rekening houdend met jouw specifieke noden.

Path Created with Sketch. Plan nu je gratis intake call

WAAROM DEZE WORKSHOP?

Bedrijven worstelen vaak met het implementeren van best practices en regels voor Azure doorheen de organisatie. Iedereen doet meestal een beetje zijn ding en dat heeft een aantal belangrijke gevolgen:

Azure Governance kan oplossingen bieden om deze dingen concreet aan te pakken en te zorgen voor een meer (kosten)efficiƫnt gebruik van Azure in je organisatie.

Wat Staat er op de agenda?

Wie moet er zeker bij zijn?

WAT HOUDT DE WORKSHOP CONCREET IN?

Tijdens een video call van een uur bepalen we samen met alle betrokkenen de scope van de workshop en de bestaande kennis en expertise van de deelnemers. De bedoeling is om na deze intake een vaste prijs voor de workshop te kunnen geven.

Onze Azure MVP (Toon Vanhoutte) begeleidt een interactieve workshop op maat. Deelnemers krijgen praktische informatie en gaan aan de slag om in co-creatie een Azure Governance architectuur uit te werken en een concreet stappenplan op te stellen. Deze workshop wordt gespreid over een aantal dagen, om dit gemakkelijker te kunnen plannen. De duurtijd van de sessie en het aantal dagen wordt na de kickoff call vastgelegd.

Na de workshop en de verdere consolidatie van alle info presenteren we de resultaten van de workshop samen met de betrokkenen aan het management.

WAT KOSTEN DE INTAKE EN DE WORKSHOP?

De intake call is gratis.

De prijs voor de workshop hangt van de scope bepaling tijdens de intake call en ligt tussen de 2500 en 8500 euro (ex BTW).

Path Created with Sketch. Plan nu je gratis intake call!
Group Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.