Strategie

We maken software op maat om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren door samen te bekijken welke processen we digitaliseren en welke niet. Daarnaast onderzoeken we hoe Microsoft technologie een meerwaarde kan betekenen voor jouw organisatie. Zo definiëren we een duurzame strategie en aanpak, afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen.

Samen zetten we legacy software binnen je organisatie om naar moderne, toekomstgerichte oplossingen waarbij de eindgebruiker steeds centraal staat, daarvoor starten we typisch met een Discovery Bootcamp.

1

Architectuur

Een geavanceerde en toekomstgerichte software-architectuur vormt de basis van een succesvolle digitale oplossing. We gaan na hoe we deze nieuwe oplossing het best integreren: in de bestaande architectuur of in een nieuwe, robuuste en vooruitstrevende cloud first architectuur.

Samen definiëren we mogelijke risico’s en opportuniteiten, welke impact ze hebben én hoe we er optimaal op kunnen inspelen.

2

Ontwikkeling

Wanneer taken zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, haalt iedereen er voordeel uit -ook je klanten en medewerkers. Zij vragen oplossingen die afgestemd zijn op hun eigen unieke behoeften.

We gaan samen op zoek naar de juiste softwareoplossing, waarna we deze met alle betrokkenen valideren en een iteratief ontwikkelingsproces opstarten. Zo bouwen we aan waardevolle en impactvolle digitale oplossingen die schaalbaar, herbruikbaar en pragmatisch inzetbaar zijn.

3

Integratie

Geïntegreerde oplossingen tillen jouw business naar een hoger niveau. Bedrijfskritische oplossingen staan nooit alleen; net om die reden ontwikkelen wij software die naadloos aansluit bij bestaande toepassingen en bedrijfsprocessen, zowel bij bestaande pakketten als bij op maat gemaakte applicaties.

4

At your service

We geloven sterk in een lange termijn relatie met onze klanten, daar hoort na het afronden van een project ook het in beheer nemen van die applicatie bij, het ontzorgen van de klant. Door onze typische manier van werken in co-creatie, kan eens de applicatie opgeleverd is, het “at your service” team vlot het beheer overnemen door de opgebouwde kennis tijdens het ontwikkel traject. We handelen vlot "change requests" af en doen pro-actief beheer en monitoring van de applicatie en onderliggende Azure componenten, zodat je niet hoeft wakker te liggen van belangrijke updates of patches.

Training

Onze experten delen graag hun kennis, ook met ons klanten. Het trainen/coachen van ontwikkelaars om volgens moderne principes clean code te schrijven in .NET Core, of een team trainen om op een Agile Scrum manier samen te werken, of iemand die graag Blazor kennis op doet, we hebben heel wat expertise in huis om development trainingen te geven. Ook rond Azure hebben we een uitgebreid aanbod, meer info op: Your Azure Coach.

Consultancy

Zoek je tijdelijke hulp rond .NET, Azure Integratie of Power Apps, onze experten staan klaar om te helpen. Heb je nood aan een review of assessment van jouw applicatie of jouw azure omgeving? Onze experten ter zaken staan klaar met hun advies.

Azure Governance

Voor ontwikkeling van software hanteren we een Microsoft first en cloud first strategie, dan komen we al snel bij Azure terecht uiteraard. Software ontwikkelen in de cloud is veilig, performant & robuust als je bij de start van het project de nodige aandacht gegeven hebt aan "governance". Hoe gaan we er voor zorgen dat we een goeie balans vinden tussen performantie en consumptie kost? Hoe zorgen we er voor dat we klein kunnen beginnen en snel kunnen opschalen wanneer nodig? Hiervoor hebben we een Azure App Governance Workshop waar we samen een antwoord formuleren op die vragen en een basis leggen voor een succesvolle "cloud native" applicatie.

Group Created with Sketch.
Group 2 Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.